1. Interieuradvies


Klant krijgt een presentatie met juiste palet aan verfkleuren, behangkeuze, stoffering zoals gordijnen, daglicht, verlichting, meubelstoffering en woonaccessoires. Aangevuld met een uitgebreid gecombineerd 'moodboard'.

2. Seizoensstyling


Kleine tijdelijke aanpassingen van accesoires/meubels/wandbekleding. Klant krijgt een presentatie met gecombineerd 'moodboard'.

3. Kleuradvies


Persoonlijk en evenwichtig advies dat bij u past en de juiste sfeer brengt. Gaande van verftinten, styling van behang, stoffering zoals meubelstoffen en gordijnen, meubels die uw interieur kleur geven. Klant krijgt presentatie van gecombineerd 'moodboard'.
 

4. Verlichtingsplan


Klant krijgt een technisch plan met de indeling van de verlichtingspunten en de nodige armaturen.

5. Aankoopbegeleiding


Samen gaan we verschillende meubelzaken bezoeken en geven we persoonlijk advies tot eventuele aankopen.

6. A new start!


Wanneer men verhuist of alleen verder gaat zonder partner, helpen we graag om van uw huis weer terug een thuis te maken. Klant krijgt een gecombineerd 'moodboard'.

7. Home upgrade


We bieden u deze verkoopsstyling om het hoogste rendement uit uw woning te halen. Klant krijgt een adviesrapport met de plus- en minpunten.
 

8. Home upgrade business


Deze verkoopsstyling is speciaal bedoeld voor makelaars. Klant krijgt een adviesrapport met de plus- en minpunten en oplossingen (aannemers).

9. Together one


Wanneer men gaat samenwonen heeft men vaak 2 verschillende stijlen die niet altijd makkelijk te combineren zijn. Wij brengen u een harmonieus geheel. Klant krijgt een gecombineerd 'moodboard'.