PROJECT: BAVEGEM

 
     
  Hier kozen we voor warme tinten in de living met een accentkleur. De verdere inrichting sluit mooi aan op het geheel en geeft elke kamer zijn eigen persoonlijke toets.
Slapen doen we in gezellige Marokkaanse sferen. De kinderen kozen voor een jungle avontuur en een reis met bestemming Mars.
 
     
   
     
 

PROJECT: KORTENBERG

 
     
  Het minimalisme uit zich hier in pure tinten en eenvoud. Enkele accessoires maken er een warm en gezellig geheel van. In de slaapkamer wordt deze stijl doorgetrokken maar dan met donkere tinten. De piraten zijn in deze kinderkamer aangemeerd en de aansluitende badkamer krijgt wat meer kleur door de leuke kapstok.  
     
   
     
 

PROJECT: BOUTERSEM

 
     
  Water is essentieel en onmisbaar in ons leven. Graag vertoeven wij in de badkamer en genieten we van de rust en de eenvoud die we er vinden. De strakke inrichting en de donkere tegels zorgen voor een hoog design gehalte. De prachtig gerenoveerde houten balken brengen een warme toets.  
     
   
     
 

PROJECT: HEVERLEE

 
     
  Jong en levendig zijn deze slaapkamers, maar toch ook duidelijk verschillend in stijl voor de twee tienerdochters. De ouders zullen hun slaap vinden in een erg romantische en zachte droomkamer. In de woonkamer ontdekken we Afrikaanse invloeden. Het bureau is speels en in tweevoud ontwerpen met leuke accessoires. Het boekenrek zorgt voor een kleurrijke scheiding tussen de twee werktafels.

We maken gebruik van 'moodboards' die in een enkele oogopslag een aangename sfeer uitademen. Deze 'moodboards' worden achteraf gebruikt om kleuranalyses te presenteren. De gebruikte kleuren wordenop een speciale folie artistiek aangebracht en worden op de 'moodboards' (A3 formaat) gekleefd. Zo krijgen we een mooi en professioneel geheel!
 
     
   
     
 

PROJECT: SINT-LIEVENS-HOUTEM

 
     
  Deze keuken noemt men ook wel een G-vormige keuken, een variant op het U-vormige model. De indeling is alleen toepasbaar in grote ruimtes. Handig om veel werkruimte in te bouwen en te groeperen. Deze gewaagde kleuren zorgen voor een kruidig mengsel!  
     
   
     
 

PROJECT: HOEGAARDEN

 
     
  Een L-vormige keuken komt vrij veel voor. Dit soort keuken vergt wat beweging omwille van de afstand tussen de uiterste onderdelen. Dank zij de donkere bakstenen krijgt dit tijdloze ontwerp een eigenzinnige look.  
     
   
     
 

PROJECT: AFFLIGEM

 
     
  Ontspannen is een noodzakelijk iets! In deze compacte badkamer met bamboe-hout is dit geen enkel probleem. De zachte groentinten en het 'gras-accent' op de muur maken het geheel vloeiend.  
     
   
     
 

PROJECT: SCHIPLAKEN

 
     
  Deze stoere jongenskamer valt vooral op met het 'Lamborghini fotobehang'.Snelheid en felle kleuren racen door deze kleine ruimte. De praktische hoogslaper gecombineerd met bureau is ideaal voor dit type kamer.  
     
   
     
 

PROJECT: MECHELEN

 
     
  De blikvanger in deze living was aan een update toe. Er was ook vraag naar veel praktische opbergruimte. We hebben dit kunnen uitvoeren zonder te raken aan de schoorsteenmantel. U ziet hier hoe het er origineel uitzag, het 3D-ontwerp en de foto's van het eindresultaat. Het hout dat werd gebruikt is een massieve tropische houtsoort.  
     
 
     
 

PROJECT: STERREBEEK

 
     
  Dit pand stond voorheen leeg en is nu volledig gerenoveerd in een strak en eigentijds kantoor. Hier is vooral rekening gehouden met veel praktische bergruimte nodig voor de klant. Toch is er heel wat design aanwezig, met vooral de ronde tafels in het midden die zelf zijn ontworpen.  
     
 
     
 

PROJECT: MEERBEEK

 
     
  De klant had graag een haardvuur en een tv-hoek die gezellig maar ook eigentijds is. De vorige open haard en kasten moesten plaats maken voor een gashaard en een compacte maatwerk commode en dit zonder al teveel drukte te creŽren.  
     
 
     
 

PROJECT: BRUSSEL

 
     
  Dit baliewerk doet dienst als receptie en ontvangsruimte, maar ook als werkruimte. Het is een compact en multifunctioneel ontwerp met veel gedurfde kleuren, die dan weer worden tot rust gebracht door de rustieke grijze steenstrips. De bedoeling met deze opstelling is om op te vallen en in het oog te springen van de klanten!  
     
 
     
 

PROJECT: TIENEN

 
     
  Deze wandverlichting is uiteraard functioneel, maar ook zeer decoratief. De vroegere 'runderen muilkorf' werd getransformeerd naar deze sfeervolle originele verlichting die perfect zijn plaats vindt op het winterterras van deze hoeve.